iPhone 16: welk hoesje heb ik nodig?

10 september - Dominic Overdijkink

10 september - Dominic Overdijkink

Wellicht heb je er al wat over gelezen of gezien. iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zijn deze week aangekondigd en zullen vrijdag al te pre-orderen zijn bij jouw Amac-winkel. Bepalen welke iPhone jij nodig hebt kan soms best lastig zijn. En als je dan eindelijk een keuze hebt kunnen maken voor iPhone, dan heb je daarna nog talloze iPhone-hoesjes om uit te kiezen. Omdat ook die keuze best lastig kan zijn, lichten wij een paar van onze favoriete beschermers voor de iPhone 16-serie uit.

Tech21 Evo Clear/Crystal hoes

Allereerst is er Tech21, hèt merk als het aankomt op optimale bescherming. Al sinds jaar en dag ontwikkelen zij speciale cases voor iPhone met de focus op protectie. Dit is eigenlijk altijd onze best verkochte hoes, en niet zonder reden.

De Evo Clear case is, zoals de naam eigenlijk al verklapt, een transparante iPhone-hoes. Hij is ontworpen om waanzinnige bescherming te bieden voor jouw iPhone 16 (Pro). De hoes is uitgerust met met wat Tech21 zelf "3.6M multi-drop impact protection" noemt. Met andere woorden, jouw iPhone is beschermd voor de impact van meerdere vallen tot wel 3.60 meter, iets wat Tech21 altijd onafhankelijk laat testen door het bedrijf 'NPL' in Londen. Deze backcover heeft een certificering van wel 12x de Military Grade voor valbestendigheid en beschermt jouw iPhone dus val na val.

De case zelf is gemaakt van 100% bio-afbreekbaar TPU en is voorzien van een MagSafe-ring. Hierdoor kun jij jouw favoriete MagSafe-accessoires ook met deze hoes blijven gebruiken. Daarnaast maakt Tech21 gebruik van UV-bestendig materiaal, waardoor jouw hoes ook na langere tijd nauwelijks verkleurt door de zon. Zo kun jij jouw iPhone altijd in optima forma blijven zien, zonder dat het daarbij aan protectie verliest. 

Native Union (Re)Classic hoes

Als we het hebben over design, dan hebben we het altijd over het merk Native Union. Dit Parijse merk legt de focus op stijl en combineert dat met duurzaamheid en milieubewustzijn. Gemaakt van geryclede materiale, zorgt dit hoesje niet alleen voor een beschermde iPhone, maar ook voor een duurzame toekomst. Het minimalistische design komt samen met het diervrije leer waarvan de hoes gemaakt is.

Wat de (Re)Classic case daarnaast leuk en vooral veelzijdig maakt, is de mogelijkheid om er leuke accessoires bij aan te schaffen. Met de Universal Sling hang jij jouw iPhone om je nek en schouders, en heb je hem dus altijd binnen handbereik. Dit is vooral handig op vakantie, om zakkenrollers tegen te gaan, gezien hij lastiger van je nek te halen is zonder dat je dit in de gaten hebt. Daarnaast is er nog de Wrist Sling, die je als een armband om je pols kan dragen.

Naast deze accessoires, heeft Native Union zelfs een bijpassende powerbank ontwikkeld voor in de (Re)Classic-serie. Deze MagSafe powerbank, voorzien van 5.000mAh aan batterij, kom jij altijd de langste dagen door.

Scroll voor meer →

Peak Design Mobile Everyday

Peak Design is al bekend van hun vele accessoires binnen hun Peak Design Mobile Ecosystem. De Mobile Everyday is een Magsafe-compatibele iPhone-hoes met de perfecte balans tussen slankheid, slimme esthetiek en bescherming, en sluit dus perfect binnen dit ecosysteem aan. Zo kun je met Peak Design daarnaast nog upgraden met een autohouder. Zit je liever op de (motor)fiets, dan is de fietstandaard, motorstandaard of de universele stanghouder jouw manier om je iPhone veilig mee te vervoeren. Je kan ook nog kiezen voor de portemonneehouder; de mogelijkheden zijn zowat eindeloos.

Alles van Peak Design gebruikt Slim Link, een uiterst snelle en veilige bevestigingstechnologie speciaal ontwikkeld door Peak Design zelf. Daarnaast is de hoes zelf gemaakt van Clarino veganistisch leer, iets dat nieuw is voor iPhone 16.

Veiligheid, slankheid, grip en schoonheid: eigenlijk alles wat je wilt in één enkele iPhone-hoes.

Scroll voor meer →

Decoded Leren hoes

Wanneer je wilt dat je hoes net zo premium voelt als je iPhone, dan is Decoded het merk dat je zoekt. Dit van oorsprong Rotterdamse merk legt hun focus helemaal op uitstraling en elegantie, alles met bescherming hoog in het vaandel.

Onze favoriet van Decoded is zonder twijfel hun Leather case. Deze hoes is gemaakt van alleen het allerbeste volnerf ECCO-leer en geeft een klassiek gevoel aan jouw iPhone. De knoppen zijn afgewerkt met metaal, waardoor jij je over de levensduur van zowel de hoes, als zijn functionaliteiten geen zorgen hoeft te maken. De verhoogde metalen cameraring zorgt er daarnaast nog eens voor dat de lenzen nooit het oppervlak zullen raken. Hierdoor blijft je camera krasvrij.

Ook over de binnenkant is nagedacht wat betreft het vrijhouden van krassen. Deze is namelijk gemaakt van zacht microvezel en is MagSafe-compatibel. Hierdoor kun je ook gebruik blijven maken van jouw MagSafe-standaarden of -wallets

Scroll voor meer →

iPhone 16 hoezen bij Amac

Ben jij van plan een iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro of iPhone 16 Pro Max aan te schaffen? Dan heb je bij Amac in elk geval ruime keus! Dit zijn onze vier favoriete hoezen voor jouw iPhone 16, maar mochten deze hoezen niet voldoen, dan hebben we nog veel meer keus in ons assortiment. Dus neem vooral even een kijkje online, of bezoek één van onze 47 winkels.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!